Ny hjertestarter opsat på Henrik Nielsens Plads

Ny hjertestarter opsat på Henrik Nielsens Plads

27. januar 2021 - kl. 9:07 - af

En helt ny hjertestarter er blevet ophængt på muren ved siden af indgangen til SuperBrugsens flaskeautomat på P-pladsen ved Henrik Nielsens Plads midt i Sæby.

Hjertestarteren er placeret inde i et særligt robust varmeskab i rustfrit stål, og den er tilgængelig alle døgnets 24 timer. Varmeskabet er med indbygget klimastyring, som sørger for, at hjertestarteren opbevares korrekt. Så er der størst mulig sikkerhed for, at hjertestarteren fungerer, hvis og når der bliver brug for den.

Oven over AED-hjertestarteren hænger et skilt med navnene på en lang række sponsorer fra Sæby og omegn, som har finansieret hjertestarteren.

Topsponsorer er Sæby FiskeIndustri, Hotel/pension Aahøj og Danish Crown. Som hovedsponsorer er opført Søren Jensens eftf., Mix-it, Sparekassen Vendsyssel, Ip-fix, Nordjysk VVS, Finn Jensen’s eftf., Brunø, Highway 69, Toppen af Danmark samt KT Elektric.

Dertil kommer yderligere en række sponsorer: Sæby Fodpleje (Vejby), Klinik for Fodpleje (Arentsen & Fjordbak), tekniknord.dk, Gunnar Murer, Li-Byg, Sæby Køreskole, Norhvin Vinunivers, Slagter Tranholm, Glashuset Sæby, Camilla F, Hillers Bar, Sanne C, Ce Progress ApS, Molbo Massage, HAIRværk, Berit Nymark & Rikke Nyeng, PF Energi, Ejendomsmæglerfirmaet v/ Jes Carlsen, Solid Metal ApS, Håndværksbageren (Aalborgvej), Frigga Design, Natursnedkeriet, Living by Tamborg samt Sæby Planteskole.

Link til registrering af den pågældende hjertestarter
https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/find-hjertestartere#id/1000032645/17

Bl.a. Trygfonden registrerer placeringen af hjertestartere, og her er link til, hvor man kan downloade en App.
https://hjertestarter.dk/find-hjertestartere/copy-of-hjertestarter-app-paa-din-mobil

Tekst og foto: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny hjertestarter opsat på Henrik Nielsens Plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER