Ændres konfirmationer i Sæby? – endnu uafklaret!

Ændres konfirmationer i Sæby? – endnu uafklaret!

27. januar 2021 - kl. 13:10 - af

Covid-19 griber ind I næsten alt. Det gælder også konfirmationer.

Med hensyn til de planlagte konfirmationer i Sæby Sogn til foråret er der endnu ikke truffet afgørelse om en eventuel udskydelse til senere på året.

Sæby Avis har været i kontakt med såvel provst Viggo Ernst Thomsen som sognepræst Peter Jessen. De oplyser begge, at en afgørelse vil blive meldt ud om ganske få dage. Viggo Ernst Thomsen håber og forventer, dette vil kunne ske på mandag omkring kl. 12 på bl.a. skolernes intranet – dette gælder også for Frederikshavns vedkommende.

”Der er mange ting, som skal tages i ed og overvejes nøje,” udtaler Viggo Ernst Thomsen, som også peger på, at som forholdene er i øjeblikket, må der kun være 61 personer ad gangen i Sæby Kirke.

Peter Jessen forklarer, at man i de kommende dages betænkningstid vægter, hvad der vil være den mest optimale beslutning ud fra biskoppens og provstiets anbefalinger. Også Peter Jessen understreger, at der indtil videre endnu ikke er truffet beslutning om udskydelse af konfirmationerne til efteråret.

Tekst: Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ændres konfirmationer i Sæby? – endnu uafklaret!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER