Ældre Sagen i Sæby: Hjælp ældre med at blive vaccineret

Ældre Sagen i Sæby: Hjælp ældre med at blive vaccineret

27. januar 2021 - kl. 9:13 - af

-Vi skal alle hjælpes ad med at blive vaccineret mod covid-19, lyder det fra Ældre Sagen i Sæby.

Det sker med en opfordring til pårørende, frivillige og andre, der kommer hos ældre, om at hjælpe til med at booke tid til vaccinationen. Den er gratis og frivillig.

Plejehjemsbeboerne har fået deres første stik. Nu er turen i vaccineprogrammet kommet til gruppen af ældre over 65 år, der får både personlig og praktisk hjemmehjælp.

– Sørg for at blive vaccineret, når I står for tur, opfordrer Ældre Sagen i Sæby. Vaccination kan bookes via NemId. Men har man ikke NemId, kan man booke vaccinationen ved at ringe til Region Nordjylland på tlf. 97648463 på hverdage kl. 8-17, kl,8-15.30 i weekender og kl. 8-13.30 på helligdage.

Ældre Sagen i Sæby er i øvrigt på grund af corona-situationen fortsat nødsaget at have sine aktiviteter lukket ned – på nær en enkelt. Besøgsvennerne må stadig godt besøge deres værter, når vel at mærke de påbudte restriktioner overholdes, bl.a. reglen om to meters afstand.

– Situationen gør, at vi stadig ikke har kunnet udarbejde program med arrangementer og aktiviteter for første halvår af 2021, fortæller formanden for Ældre Sagen i Sæby, Poul Erik Johansen. Desværre er situationen med corona ikke blevet så meget anderledes, at vi i bestyrelsen føler, at vi kan udarbejde et program med datoer. Men så snart situationen er til det, gør vi det, slutter Ole K. Petersen fra Ældre Sagen i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ældre Sagen i Sæby: Hjælp ældre med at blive vaccineret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER