Slut med nødberedskab i Sæby Hjemmepleje

Slut med nødberedskab i Sæby Hjemmepleje

25. januar 2021 - kl. 12:14 - af

Da smittetrykket med Covid-19 er faldende i Sæby Hjemmepleje blandt både borgere og personale, er nødberedskabet nu afmeldt, og der er igen normal drift.

Efter en periode hvor Covid-19-smitten var svær at få under kontrol, er der nu så meget ro på smitteudviklingen, at hjemmeplejen igen kan overgå til normal drift.

– Nødberedskabet skal ikke være i drift en eneste dag længere end højest nødvendigt, så vi har i Krisestaben vurderet, at det er forsvarligt for både borgere og personale at gå tilbage til normal drift. Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at vores personale fortjener et kæmpe skulderklap og anerkendelse for den ekstraordinære indsats, som de yder – og har ydet i snart otte måneder, siger Birgit S. Hansen, borgmester i Frederikshavn Kommune.

Hun fortsætter:
– I samme åndedrag vil jeg også gerne takke for en enorm forståelse fra borgernes side. Selvom vi måtte tage et redskab i brug, som vi nødigt bruger, så har borgerne virkelig udvist stor tålmodighed og forståelse. Det vil jeg virkelig gerne anerkende dem for – for denne situation er ikke sjov for nogen.

Alle berørte borgere i Sæby Hjemmepleje har fået direkte besked pr. brev eller i e-Boks.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med nødberedskab i Sæby Hjemmepleje' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER