24-årig mand var påvirket af amfetamin og cannabis

24-årig mand var påvirket af amfetamin og cannabis

25. januar 2021 - kl. 14:12 - af

Da to betjente fra Nordjyllands Politi, fredag, patruljerede ad Ålborgvej i Sæby, lagde de mærke til, at en personbil holdt i tomgang på en parkeringsplads i området. De tog således kontakt til føreren af bilen, der viste sig at være en 24-årig mand.

Betjentene kunne hurtigt konstatere, at manden så ud til at være påvirket – hans pupiller var nemlig unaturligt store, og så reagerede de ikke på betjentenes lysstav. Politiet instruerede derfor bilisten i at deltage i en narkometertest, da de havde rigelig grund til at mistænke manden for at være påvirket.

Og betjentenes mistanke gav pote – narkometertesten gav nemlig udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af både cannabis og amfetamin. Derudover kunne betjentene ved hjælp af politiets systemer se, at manden allerede havde fået inddraget sit kørekort i en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af narkotika samt kørsel i frakendelsestiden. Betjentene kørte derefter bilisten til politigården for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

En kommentar til “24-årig mand var påvirket af amfetamin og cannabis” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “24-årig mand var påvirket af amfetamin og cannabis”

  • Hændelsen var ventet…og har været det i mange år…

    Håber, politiet får stoppet narkomanerne i Sæby…så sælgerne ikke har et ‘marked’ mere…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '24-årig mand var påvirket af amfetamin og cannabis' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER