Indlæg: Ingen er helte – ALLE er helte

Indlæg: Ingen er helte – ALLE er helte

24. januar 2021 - kl. 11:00 - af

Som fællestillidsrepræsentant for pædagoger i vores kommune og som byrådsmedlem, oplever jeg hver dag, hvordan tingene kører i en Corona tid, og jeg kender også driften uden Coronaens svære konsekvenser over os, dengang vi ikke kunne stave til Corona.

Der arbejdes hårdt, der trækkes igennem. Og derfor bliver jeg også både træt og ked af det, når enkelte prøver at lave en dagsorden om, at de offentlige ansatte, der er hjemsendt til hjemmearbejde på grund af Corona sidder hjemme og fiser den af. Hvorfor lave den slags splittelse? Mit menneskesyn er, at alle som udgangspunkt gør deres bedste. Uanset om man er privat eller offentligt ansat, om man er virksomhedsejer, arbejdsgiver eller ansat, om man er ene og har brug for andre eller, om man er i den situation, at man kan give til andre. Her tænker jeg på de tiltag, som foregår med nye og gode ideer til aktiviteter. Feks som stenjagten i Sæby eller som Hotspot Mysteriet, som er et virtuelt stjerne løb lavet af en lokal fritidsklub.

Lad os passe godt på fælleskab og sammenhængskraft – også når vi er pressede. Vi har brug for både fælleskaber og sammenhængskraft i Corona krise og UDEN Corona krise.
Ingen er mere helt end andre. ALLE er helte i tiden.

Tina Nymann
Pædagog og byrådsmedlem, A

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Indlæg: Ingen er helte - ALLE er helte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER