“Stenjagt i Sæby” er for byens børn og familier

“Stenjagt i Sæby” er for byens børn og familier

23. januar 2021 - kl. 11:45 - af

“Stenjagt i Sæby” er en udendørs skattejagt for byens børn og familier, som en af byens ildsjæle Charlotte Rømming har fået idéen til.

Charlotte fra Sæby fik idéen til stenjagten under Corona-nedlukningen, da hendes tanker kredsede meget om byens børn og forældre som er tvunget til at være meget hjemme i denne tid. Charlotte snakkede med en 11 årig dreng af hendes nærmeste, om han synes det var en god ide og havde lyst til at prøve det. Han svarede klart JA, udtaler Charlotte. Hun fortæller samtidig, at hun synes, at det er fantastisk, at hun kan få børnene op ad sofaen og væk fra tabletten blot ved at placere 7 sten rundt omkring i byen.
På turen får børnene frisk luft, motion og lærer desuden lidt om Sæby og vores fine seværdigheder.

Det har indtil videre været en stor succes og Charlotte har selv set mange af børnene rundt i byen på stenjagt.

Der er lagt 7 sten med motiver af byens seværdigheder og et bogstave rundt i byen. Når du finder en sten, er der et motiv af en seværdighed, som fører dig videre til den næste seværdighed i byen, således jagten danner en ring.
Saml de 7 bogstaver fra stenene, sæt dem rigtigt sammen og se om du kan gætte kodeordet. Skriv kodeordet på en seddel, husk navn, telefonnummer og aflever din løsning i Kalhøjs postkasse i gågaden.

Den 25. januar vil der blive trukket en vinder, som vinder en “snollerkurv” med slik og gotter fra Meny Sæby. Derudover vil der være 10 trøstepræmier i puljen, som består af et sæt Kaj og Andrea kager fra Håndværksbageren på Ålborgvej i Sæby.

Stenjagten er cirka 10 km. lang, men halveres, hvis du starter ved Sæbygård Slot.

Den varer fra den 12. januar til den 24. januar, så der er rig mulighed for at nå det endnu.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER