Flot villa med mange kvadratmeter med dejlig lukket have

Flot villa med mange kvadratmeter med dejlig lukket have

23. januar 2021 - kl. 5:30 - af

Nybolig Sæby: Velkommen til en centralt placeret villa, hvor man har det meste lige indenfor rækkevidde. Villaen har en rigtig god beliggenhed med gåafstand til Kattegat med strandpromenaden som fører ind til den hyggelige havn, og byen med gode handlemuligheder. Sæbygård skov ligger også i kort afstand.

Huset har udvendigt fået en opdatering med netpudsning, maling og nyere tagrender. Fremstår flot, velholdt og med delvis udskiftede vinduer.
Huset er på 215 etagemeter og med have, der er fint afskærmet med gårdmiljø og græsplæne.
Velkommen til Frederikshavnsvej 43 som byder indenfor i en entre med trappe op til 1. sal. Videre ind ligger stuen som er skøn, rummelig og med et flot moderne gulv med gulvvarme her kan der indrettes både spise – og sofaafdeling, hvor hele familien kan samles til hygge og samvær. Køkkenet er lyst og funktionelt med alt i hårde hvidevarer og med mulighed for spiseplads – fra entreen er der også indgang til køkkenet. Badeværelse med bruseniche og klinkegulv med gulvvarme (el). Værelse med udgang til hævet terrasse, hvor man kan nyde aftensolen og der er trappe ned i haven.
1. salen byder på stort soveværelse, værelse og en mellemgang som fint kan anvendes som et kontor.
Kælderen er indrettet med nedkørsel til tidligere garage, der nu er indrettet til stort disponibelt rum som pt. anvendes til værksted. Fint hobbyrum med masser af skabsplads, vaskerum, tidligere toilet (ej i brug), teknikrum med trappe op til stueplan samt rum med udgang til haven. Her er mange muligheder for indretning af fritidsinteresser eller forskellige hobbyinteresser.
Haven er lukket af med nyere hegn og lidt hæk så både børn og dyr kan boltre sig i haven uden at komme på vejen. Der er flere hyggekroge, hvor man på en dejlig sommerdag altid kan finde solen og sidde ganske ugeneret.
Lyder det som noget for dig? så kontakt Nybolig for en fremvisning på tlf. 9840 1200.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/frederikshavnsvej/105085/933479

Sag nr.: 933479

Adresse: Frederikshavnsvej 43, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.195.000, –

Udbetaling: Kr. 60.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.687, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.710, -/4.173, –

Bolig areal: 140/75 m2

Grund: 550 m2

Stue/vær.: 1/4

Opført: 1932/1966

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot villa med mange kvadratmeter med dejlig lukket have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER