Pernille Brandenborg forlader Vendsyssel Håndbold efter denne sæson

Pernille Brandenborg forlader Vendsyssel Håndbold efter denne sæson

22. januar 2021 - kl. 12:13 - af

Når den sidste kamp i indeværende sæson fløjtes af, vil det også være sidste kamp for Pernille Brandenborg i Vendsyssel Håndbold efter tre et halvt år.

I samtalerne omkring en eventuel kontraktforlængelse er det blevet tydeligt, at det ikke har været muligt at fastholde den stærke stregspiller, som har udviklet sig til en bærende spiller for Vendsyssel Håndbold i denne sæson. Det har resulteret i, at vi har været i hård kamp mod etableret ligaklubber omkring en kontrakt med Brandenborg, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Pernille Brandenborg udtaler: “Til sommer har jeg spillet for VEHA i 3,5 år. Vi er gået fra at spille nedrykningsspil i 1. division til en plads i ligaen. Det har været en spændende rejse og en god tid.

Men jeg føler nu, at det er tid til at prøve kræfter med en anden klub. Jeg har derfor valgt at stoppe ved udgangen af denne sæson. Det bliver svært at forlade klubben, mine fantastiske holdkammerater, fans og alle andre omkring holdet. Men heldigvis er sæsonen ikke færdig før om nogle måneder, så jeg glæder mig til forsat at give den max gas sammen med pigerne!”

Cheftræner Thomas Kjær har været meget tilfreds med sin stregspiller.

”Pernille kom til Vendsyssel som et spændende talent i 1. Division og tager herfra, som en dygtig stregspiller i ligaen. Det vidner om en spiller, som har arbejdet hårdt for sin udvikling. Pernille er en holdspiller, som har bidraget til at vi som klub har udviklet os, og flyttet vores træningsmiljø. Jeg havde gerne set vi havde beholdt Pernille i et par sæsoner endnu, men det kunne desværre ikke lykkedes. Vi har dog givet håndslag på, at al fokus er på overlevelse i ligaen nu, og det ved jeg Pernille vil gøre sit ypperste for vi opnår.

Vi ønsker Pernille held og lykke i hendes kommende klub, og tak for hendes store indsats i klubben”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pernille Brandenborg forlader Vendsyssel Håndbold efter denne sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER