Så er der igen gudstjenester

Så er der igen gudstjenester

21. januar 2021 - kl. 13:36 - af

Efter at der hen over julen var lukket ned for gudstjenester i de fleste kirker på grund af coronasituationen, holdes der nu igen gudstjenester de fleste steder. Det er korte gudstjenester på 30 min. varighed, hvor forløbet på forskellig vis er indrettet, så vi kan holde os inden for den tidsramme, sundhedsmyndighederne og andre anbefaler. Også på mange andre måder er gudstjenesterne tilrettelagt, så vi ikke smitter hinanden, oplyser sognepræst Kjeld Skovgård.

– Der er grund til, at vi er meget påpasselige for tiden, både af hensyn til andre og til os selv. Vi må også respektere, at det kan være forskelligt, hvor meget frygten for smitte fylder for os, også fordi risikoen for os er forskellig. Men det er også vigtigt, at vi hører om, hvor vi kan gå hen med frygten, og hvor vi kan høre om håb, også når verden og livet kan synes kaotisk. Og det er jo, hvad det kristne budskab, som vi deler med hinanden ved gudstjenester, handler om. Der lyder der midt i livet, som det nu tager sig ud, et ”frygt ikke”, sådan som det lød fra englen til hyrderne julenat. Der kan være meget at frygte; men i kirken lyder et budskab, om ikke at lade frygten tage magten men give os hen til Guds magt og kærlighed, slutter Keld Skovgård.

Hvor og hvornår der er gudstjeneste, kan man orientere sig om på de forskellige sognes hjemmesider og kirkeblade.

I Sæby Kirke er der gudstjeneste kl. 10 hver søndag, også nu på søndag d. 24. januar.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er der igen gudstjenester' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER