Ejendom med muligheder i naturskønne omgivelser

Ejendom med muligheder i naturskønne omgivelser

16. januar 2021 - kl. 0:59 - af

Nyhed fra EDC Lars Jensen – Drømmer I om at slå jer ned, hvor der hverken er støj fra byen eller bilos i luften – kun den rene og klare natur, hvor der er grønt under fødderne og blå himmel foroven? Så vil vi gerne byde jer velkommen til Bouetvej 14. Her får I virkelig mulighed for at skabe en tilværelse i et roligt og naturskønt område uden at være langt væk fra byens mange muligheder. Ejendommen er beliggende blot 5 minutters kørsel fra Sæby, som byder på flere skoler, daginstitutioner, gode indkøbsmuligheder, specialbutikker, livligt havnemiljø og et utal af fritidsaktiviteter for alle generationer i familien. Herudover er der blot 35 minutters kørsel til Ålborg og 15 minutter til Frederikshavn.

Velkommen til en ejendom fra 1944 som er bygget til i 1979, hvor de nuværende ejere har igangsat en større renovering. Deraf skal det nævnes at taget er skiftet, det tidligere fyr er skiftet ud med et nyt træpillefyr fra Windhager (bemærk: lavt varmeforbrug), lavet nye gipslofter, nye spots, nyt køkken og meget meget mere. Grunden er 1660 kvadratmeter, så der er god plads at boltre sig på i haven. Til ejendommen hører en fin garage på 72 kvadratmeter. Ejendommen ligger på en blind vej, hvor der er et minimum af trafik, så her får I en god følelse af privatliv i naturskønne omgivelser.

Velkommen indenfor til 120 kvadratmeter bolig fordelt på to plan. Selvom renoveringen er igangsat kan du stadig tage de kreative briller på og forestille dig, hvordan du både med maling og gode idéer kan opdatere rummene. De nuværende ejere har med respekt for husets oprindelig stil bevaret de originale detaljer såsom de synlige rå bjælker samt loft til kip. I stueetagen finder du et nyt køkken, stor og dejlig lys stue, lyst badeværelse med gulvvarme, entré og fyrrum. På husets 1. sal finder du to store værelser.

Velkommen hjem!

Adresse: Bouetvej 14, Øksenhede, 9300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005546

Type:  Villa

Boligareal: 120 m2

Grundareal: 1.660 m2

Rum:  3

Værelser: 2

Antal plan: 3

Byggeår: 1944

Energimærke:  F

Pris: 648.000 kr.

Ejerudgifter: 1.042 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ejendom med muligheder i naturskønne omgivelser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER