Nybolig Sæby: Velholdt etplans villa med central beliggenhed

Nybolig Sæby: Velholdt etplans villa med central beliggenhed

16. januar 2021 - kl. 11:57 - af

Rosenvej 28 ligger i gåafstand til Sæby Torv med indkøbsmuligheder og butikker i alle afskygninger fra Ostefruen, diverse tøjbutikker, Matas til restauranter. Sæby havn er også indenfor rækkevidde, hvor der især om sommeren er mange aktiviteter. Her er daginstitution til børnene, Sæby Syd skolen og Sæbygård skolen ligger 1,5 km. væk i hver sin retning, masser af børnefamilier i området og kort afstand til Nordjyllands – Hallen, hvor der er hygge for alle aldre, hvad enten man er til banko eller fodbold. Uanset om det er Jeres første eller sidste bolig, så vil området passe rigtig godt til Jer.

Villaen er i et plan med dejlig lukket have. Man kommer til villaen via flisebelagt gangsti. I haven er der flotte bede med blomster og træ samt græsplænen som snor sig rundt i haven. På bagsiden af villaen er der et fint drivhus og en hyggelig pavilion, hvor man nemt kan nyde kaffen på alle tider af året.

Gå vi indenfor starter man i et fint vindfang med klinker og plads til garderobe, videre ind kommer en fordelingsgang til en stor hyggelig stue/spisestue, der er også et badeværelse med karbad samtidigt er der adgang til stuen og køkkenet. Stuen er en hyggelig vinkelstue med udgang til en delvis overdækket terrasse og køkkenet er lyst og funktionelt med god skabs-og bordplads samt en hyggelig spisekrog. Både fra stue og køkken er der adgang til fordelingsgangen som fører til endnu et badeværelse med ovenlysvindue som giver et godt lysindfald, stor bruseniche og god plads. Soveværelse med indbygget skabe, stort værelse med udgang til den delvis overdækkede terrasse og et lidt mindre værelse. Samtidigt er der et fint depotrum til opbevaring. Sidst men ikke mindst et fint bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

Med de 171 kvm beboelse for man masser af plads og mulighed for at sætte sit eget præg på en villa med en god beliggenhed nær på centrum og havnen.

Lyder det som noget for dig – så kontakt os på tlf. 9840 1200 og få en fremvisning – vi står klar med nøglen.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/rosenvej/105085/933376

Sag nr.: 933376

Adresse: Rosenvej 28, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.248.000, –

Udbetaling: Kr. 65.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.051,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.909,-/4.351,-

Bolig areal: 171 m2

Grund: 800 m2

Stue/vær.: 2/3

Opført: 1961/1979

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Velholdt etplans villa med central beliggenhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER