Nordjyske Bank hylder lokale foreninger

Nordjyske Bank hylder lokale foreninger

13. januar 2021 - kl. 0:38 - af

For tredje år i træk hyldes det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger med Nordjyske Banks foreningspris, der har en samlet pengepræmie på 100.000 kroner.

Nordjyske Bank lancerede i 2019 en foreningspris, der skal belønne det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger. Nu hylder banken igen sportsklubber, amatørteatre og andre lokalforeninger i Nordjylland med foreningsprisen og en dertilhørende pengepræmie på samlet 100.000 kroner.

– Lokalforeninger har en rigtig stor betydning for mange nordjyders hverdag, og det vil vi som lokalbank gerne bakke op om. Derfor støtter banken også hvert år cirka 1.400 foreninger, mens vi igen i år uddeler Nordjyske Banks foreningspris. På den måde kan vi nemlig endnu en gang sætte fokus på det gode, værdifulde og ofte frivillige foreningsarbejde, som foregår rundt i hele Nordjylland, fortæller afdelingsdirektør i Nordjyske Bank Sæby, Camilla Mølgaard.

Udpeges af dommerkomité

Nordjyderne kan selv indstille og stemme på nordjyske foreninger til foreningsprisen via hjemmesiden Foreningspris.dk. De ti lokalforeninger med flest stemmer fra nordjyderne går sammen med yderligere ti lokalforeninger, som er udvalgt blandt indstillingerne, videre til finalen, som bliver afgjort af en uafhængig dommerkomité.

– Det er vigtigt for os, at foreningsprisen er hele Nordjyllands pris, hvor vinderne er udpeget af nordjyderne selv. Derfor har vi lige som sidste år nedsat en objektiv dommerkomité, så Nordjyske Bank ikke har del i den endelige beslutning, men blot lægger navn og præmiesum til, fortæller Camilla Mølgaard.

Dommerkomitéen består i år af Per Hornum Malmberg, direktør for Arena Nord i Frederikshavn, Klaus Nielsen, frivillig og ildsjæl fra Dybvad, Birgit Christensen, formand for Fortuna Hjørring, Lars Sennels, teaterdirektør i Vendsyssel Teater i Hjørring, Karen Marie Hovmøller, advokat og partner hos Hovmøller & Thorup og formand for bestyrelsen i Gestus Nord samt Lasse Rich Henningsen, administrerende direktør i Musikkens Hus i Aalborg.

Sidste frist for indstillinger og stemmer er mandag den 22. februar 2021 kl. 12.00 og vinderne vil blive offentliggjort i løbet af marts på bankens sociale medier og i ugeaviserne.

Kriterier for prisen

  • Foreningen har sit virke og sine medlemmer i Region Nordjylland
  • Foreningen har sit formål indenfor det kulturelle, det sportslige, det sociale eller velgørende område
  • Foreningen har det forløbne år udvist initiativ, resultater og/eller har skabt positivt sammenhold for foreningens medlemmer eller lokalområde.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank hylder lokale foreninger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER