Carsten Sørensen (DF) skifter til Konservative

Carsten Sørensen (DF) skifter til Konservative

12. januar 2021 - kl. 8:51 - af

John Lamp Henriksen præsenterer på vegne af Det Konservative Folkeparti i Frederikshavn kommune endnu en kandidat til kommunalvalget i november måned. Det er Carsten Sørensen, der tidligere i to valgperioder har siddet i byrådet for Dansk Folkeparti.

Carsten Sørensen er 46 år, født og opvokset i Frederikshavn. Han er gift med Marites, og sammen har de fire piger i alderen 3 til 21 år.

Carsten er ansat i Frederikshavn kommune, Center for Teknik og Miljø.

Som nævnt har Carsten tidligere siddet i Frederikshavn byråd. I årene 2010 – 2017 repræsenterede han Dansk Folkeparti, og herudover har han erfaring fra arbejdet som medlem af Bevillingsnævnet, Ankestyrelsen og Beskæftigelsesankenævn Nordjylland.

Carsten Sørensen oplyser, at hans politiske fokusområder er at give gode muligheder for erhvervslivet, så det kan skabe økonomisk vækst og arbejdspladser. Med en økonomisk vækst i kommunen kan vi have råd til at fokusere på uddannelse og særligt på opkvalificering af ufaglærte. Samtidig vil det give os råd til en værdig socialpolitik med fokus på vores ældre, og hjælp til de knap så ressourcestærke medborgere.

John Lamp Henriksen siger afslutningsvis: ”Jeg er rigtig glad for, at Carsten har besluttet sig for at tilgå det Konservative hold, og jeg er sikker på, at vi sammen med alle de øvrige kandidater får et fantastisk samarbejde”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Carsten Sørensen (DF) skifter til Konservative' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER