home Sæby – Læsø: Sommerhus med havudsigt og 100 m til stranden

home Sæby – Læsø: Sommerhus med havudsigt og 100 m til stranden

11. januar 2021 - kl. 8:25 - af

– beliggende i 4. klitrække på lejet grund.

Søger I et hyggeligt sommerhus med udsigt ud over Kattegat og kort afstand til strand, havn, skov og by, så er dette sommerhus et oplagt valg.

Sommerhuset er velindrettet og beliggende i 4. klitrække med skøn udsigt ud over stranden og havet. Husets perle – opholdsrummet, har udsigt til vand uanset om du arbejder i køkkenet, sidder ved spisebordet, i sofaen eller ligger og slapper af i alrummet.

Huset på 72 m2, er velindrettet og godt udnyttet. Der bydes velkommen i entré med plads til sko og jakker og man føres herefter ind i husets centrum og opholdsrum, hvor man straks spotter den fantastiske havudsigt.

Opholdsrummet sprudler af sommerhusstemning, hygge og masser af energisk atmosfære. Huset er indrettet med god sommerhusstil og har et moderne look, der er gennemgående i hele huset.

Der er et funktionelt og velholdt ældre køkken med åben forbindelse til stuen, der har et fantastisk lysindfald og rig mulighed for at slappe af, imens udsigten nydes. Herfra er der åbnet helt op til spiseafdelingen, som oprindeligt var en udestue, men som i dag fungere, som en integreret del af sommerhuset. Her er endvidere lavet et hyggehjørne, hvor du kan ligge og slappe af.

Huset indeholder desuden to værelser, hvor af det ene værelse har dobbeltseng og flere skabe og det andet er med to køjesenge og derved har plads til 4 sovende gæster. Badeværelset er med rummelig bruser, integreret håndvask og toilet.

Hele vejen rundt om huset er der træterrasse og den er delvist indhegnet, så man får optimal udnyttelse af solen og udsigten fra tidlig morgen til sen aften, i afskærmede og private omgivelser.

På bagsiden af huset er der indgang til et lille depotrum og der er endvidere et lille udhus, som er indrettet med en seng, men det er ikke godkendt til beboelse. Boligen opvarmes med el-radiatorer og varmepumpe

Et sommerhus med unik placering, udsigt og indretning, der inviterer til ferie, hygge og afslapning.

Alt i alt et hus, der skal ses og opleves!

Pris: 1.695.000

Udbetaling: 85.000

Ejerudgifter pr. måned:  1.986

Boligareal: 57 m2

Grundareal: Lejet grund

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Sommerhus med havudsigt og 100 m til stranden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER