Masker trukket tilbage efter indberetninger om fejl

Foto: Region Nordjylland.

Masker trukket tilbage efter indberetninger om fejl

10. januar 2021 - kl. 0:35 - af

Alle regioner er i gang med at trække en bestemt type FFP3 masker fra deres hospitalsafdelinger tilbage efter indberetninger om fejl. De bliver nu sat i karantæne, mens de undersøges. Maskerne er indkøbt af Region Nordjylland og distribueret til alle fem regioner.

Vigtigt at personalet har tillid til værnemidler

Alle regioner er i gang med at tilbagetrække FFP3 masker Meixin MX50-14V fra EE Healthcare, der er distribueret til deres hospitalsafdelinger. Det sker på baggrund af meldinger fra Region Midtjylland om, at maskerne kan gå op i sømmen, når man har haft dem på i et stykke tid. Det er Region Nordjylland, der i et fællesindkøb har indkøbt maskerne på vegne af alle regioner.

– Det er vigtigt, at sundhedspersonalet kan have tillid til de værnemidler, der skal beskytte både dem selv og patienterne mod COVID-19, når de udfører deres arbejde. Derfor trækker vi maskerne tilbage og sætter dem i karantæne på vores lager, mens sagen undersøges nærmere, siger Roeland Løfberg, koncerndirektør i Region Nordjylland.

Det bliver undersøgt, om det er et generelt problem, der rammer alle de leverede masker af denne model, eller det blot drejer sig om en enkeltstående levering.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masker trukket tilbage efter indberetninger om fejl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER