Gudstjeneste i Sæby kirke på søndag

Gudstjeneste i Sæby kirke på søndag

7. januar 2021 - kl. 9:13 - af

På søndag er det første søndag efter Hellig tre Konger. Dagens evangelium handler om Jesus som 12-årig i templet i Jerusalem. Gudstjenesten følger de restriktioner, der træder i kraft på fredag 8. januar og som regering og sundhedsmyndighederne nu anbefaler på baggrund af, at Danmark er rykket en risikozone op.

Gudstjenesten tager 30 minutter. Der vil ikke være salmesang, men instrumentalmusik, tekstlæsning, prædiken og bøn. Til gudstjenesten vil der være en særlig forbøn for Danmark. Prædikant og liturg er Viggo Ernst Thomsen, mens Henrik Strøm er organist.

Gudstjeneste i Sæby kirke søndag 10. januar 2021 kl. 10.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste i Sæby kirke på søndag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER