Frysehus rives ned – giver plads for nye, flotte boliger

Frysehus rives ned – giver plads for nye, flotte boliger

6. januar 2021 - kl. 16:24 - af

De seneste par dage har stået i nedrivningens tegn med hensyn til det gamle frysehus på hjørnet af Gasværksvej og Sdr. Ringvej i Sæby. Frysehuset fjernes for at skabe plads til nye, flotte lejeboliger.

Ved havnen i Sæby, bedre lokalt kendt som det gamle frysehus fra 1980 på Gasværksvej, opfører Aalborg Boligselskab den kommende bygning Udsigten. Bygningen vil rumme 20 lejeboliger med 4 eller 5 værelser. Hver lejlighed har enten egen terrasse eller altan.

Udsigten får et moderne nordisk look, beklædt med naturmaterialer og planter, som passer ind i bybilledet. Med al respekt for området er der desuden brugt lokal arbejdskraft til nedbrydningen.

”De færdige tegninger er stadig en proces, og vi forventer at kunne fortælle mere om vores nybyggeri i løbet af foråret. Vi er dog allerede i gang med at skrive interesserede lejere op og forventer at kickstarte udlejningen i påsken 2021,” lyder det fra Aalborg Boligselskab.

Bygningen Udsigten står efter planen færdigt i starten af 2022.

Al interesse for og spørgsmål om byggeriet kan ske ved henvendelse til projektleder Pernille Kalhøj Andersen hos Aalborg Boligselskab på tlf. 23869206 eller pr. e-mail: pa@aabolig.dk

Tekst og fotos af nedrivning: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frysehus rives ned – giver plads for nye, flotte boliger' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER