57-årig bilist sigtet for spirituskørsel og manglede kørekort

57-årig bilist sigtet for spirituskørsel og manglede kørekort

5. januar 2021 - kl. 2:44 - af

I fredags ved 10-tiden standsede politiet en bilist til rutinekontrol på Hjørringvej i Østervrå.

Betjentene fik dog hurtigt mistanke til, at føreren af bilen var påvirket, da de henvendte sig til ham. Man instruerede derfor den 57-årig bilist i at deltage i en alkometertest. Og desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Ved opslag i politiets systemer kunne betjentene desuden se, at føreren ikke havde gældende kørekort.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt kørsel uden førerret, hjalp ham ind på bagsædet af patruljevognen – og kørte ham til sygehuset for at få udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '57-årig bilist sigtet for spirituskørsel og manglede kørekort' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER