Flot arkitekttegnet villa – nymoderniseret

Flot arkitekttegnet villa – nymoderniseret

2. januar 2021 - kl. 5:00 - af

home Sæby – Læsø: Sulbæk – Nær Sæby

Lækker et plans villa med to nye badeværelser, nyt køkken og fin lys opholdsstue med udgang til overdækket terrasse. 8 km fra Frederikshavn og kun 45 minutters kørsel fra Hirtshals.

Villaen ligger på stille vej nær skov og strand i området Sulbæk nord for Sæby. Der er få hundrede meter til havet og bare 4 km til Sæby centrum.

Huset er med fladt tag og har et spændende udtryk. Man kommer ind i en stor lys hall med store grå klinker, som fortsætter ind i badeværelserne. Begge badeværelser er minimalistisk indrettet med hvide skabe og bruseniche med grå aflange fliser. Der er to gode soveværelser i tilknytning til gangen, begge med flot parketgulv. Ligeledes er der parketgulv i den store dejlige stue, som har vinduesparti langs hele den sydvendte side. Ny peis er indsat i 2013. Fra stuen er der et dejligt udsyn til haven og den hyggelige overdækkede terrasse, hvor de godeaftentimer kan nydes i læ for vind og vejr.

Køkkenet er med samme grå gulvklinker og hvide grebfri fronter. Flot og enkelt køkken med amerikansk køleskab og alt i hvidevarer. Der er udgang til bryggers med vaskeplads. En lille baggang har adgang til endnu et stort værelse med parketgulv.

I forbindelse med huset er der en stor muret garage og udhus.

I 2019 er oliefyret udskiftet til en luft til vand varmepumpe.

En særdeles spændende og funktionel villa på skøn lukket grund.

Adresse: Skovbrynet 3, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/skovbrynet_3_sulbaek_810-01147.aspx

Pris: 1.548.000

Udbetaling: 80.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.778

Energiklasse: E

Boligareal: 193 m2

Grundareal: 1.667 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot arkitekttegnet villa - nymoderniseret' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER