Home præsenterer – Flot renoveret vinkelvilla i Sæby med ugeneret have

Home præsenterer – Flot renoveret vinkelvilla i Sæby med ugeneret have

27. december 2020 - kl. 4:00 - af

Familievenlig bolig og beliggenhed.

Ejendommen her på Østeralle 38A tilhører kategorien af flot renoveret villa, som er lige til at flytte ind i, og nu kan I blive de næste, der får lov at indrette jer i den 176 kvadratmeter store og familievenlige etplansvilla. Udenfor venter en dejlig ugeneret have med god plads til både leg og afslappende terrassehygge, og beliggenheden i et veletableret kvarter centralt i byen sikrer jer let adgang til alt, hvad der er brug for i det daglige.

De nærmeste skoler og pasningsmuligheder venter indenfor bare 900 m fra adressen, og med fodgænger felt og stisystem sikres en god skolevej for de mindste. Når det gælder fritiden, er der gode idrætsfaciliteter ved Nordjyllandshallen og kort vej til det smukke område ved Gybels Plantage.

Gode indkøbsmuligheder finder I inden for meget kort gåafstand fra adressen, og I kan glæde jer til at tilberede de hjembragte lækkerier i husets lyse køkken. Det ligger centralt i hjemmet, rummer snildt et spisebord og giver adgang til såvel entréen med bryggersfaciliteter som den ene af husets to store stuer. Stuerne bindes sammen af franske døre og har begge terrasseudgang, og derudover er opholdsstuen forsynet med en brændeovn samt loft til kip med fritlagte spær.

Boligen rummer både gæstetoilet og badeværelse med såvel spa som bruseniche, og dertil kommer fire rummelige soveværelser, hvoraf de tre udgør deres egen afdeling sammen med badeværelset. Huset har Nilan ventilationsanlæg og velfac træ/alu vinduer.

Villaen er vinkelformet, og med terrasse omkring det meste af huset vil I altid kunne finde både solrige og skyggefulde pladser. Især kan I glæde jer til at nyde udelivet på terrassen, der venter uden for spisestuen, for den ligger lige i husets vinkel og er dermed godt afskærmet for vestenvinden. Terrassen er lavet for 3 år siden, indkørslen er lagt for 1 år siden og taget er 5 år gammelt.

Ejendommen har også en god, rummelig garage, og herfra er der tørskoet adgang til entréen via et overdækket indgangsparti.

Alt i alt får I her en dejlig ramme om familielivet centralt i Sæby og dermed tæt på alle byens gode tilbud og faciliteter.

Adresse: Østeralle 38A

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/oesteralle_38a_8100000328.aspx

Pris: 2.295.000

Udbetaling: 115.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.917

Energiklasse: C

Boligareal: 176 m2

Grundareal: 1.105 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Home præsenterer - Flot renoveret vinkelvilla i Sæby med ugeneret have' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER