Nye cykelstier og opgradering af andre

Cykel med cykelhjelm på styret

Nye cykelstier og opgradering af andre

25. december 2020 - kl. 8:08 - af

Der er i det kommunale budget 2021 afsat en ekstraordinær bevilling på 5 mio. kr. til etablering af nye cykelstier og til renovering af bestående belægninger på kommunens cykelstier. Der er ikke i budgetbemærkningerne fastlagt en fordelingsnøgle mellem cykelstier og belægninger.

Teknisk Udvalg skal på mødet den 4. januar tage stilling til, hvilke strækninger og løsninger, der ønskes udarbejdet som følge af den ekstraordinære bevilling.

Af udvalgets dagsorden fremgår det, at der kan tages afsæt eller hentes inspiration i cykelstiplanen, som udvalget behandlede i slutningen af 2020 samt i andre strækninger og løsninger i kommunen, således at tilgængeligheden, sikkerheden og sundhedselementerne ved en forbedret infrastruktur for cykelstier kan udvikles.

Renoveringen af nuværende belægninger på cykelstierne foreslås gennemført, så der kan opnås mest muligt i forhold til den bevilgede ramme.

Det påpeges, at asfaltarbejdet i forbindelse med renoveringer endnu er ikke udbudt. Derfor kendes priserne ikke præcist, men der vil blive taget afsæt i erfaringspriser fra tidligere opgaver, når omfanget, der kan udføres for bevillingen, skal fastlægges.

Forud for mødet indstiller teknik- og kulturdirektøren, at politikerne i Teknisk Udvalg træffer beslutning om, hvilke strækninger og løsninger, der skal udføres, samt hvilke belægningsrenoveringer, der skal prioriteres i 2021.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye cykelstier og opgradering af andre' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER