Julens Gudstjenester i Sæby Kirke aflyses

Julens Gudstjenester i Sæby Kirke aflyses

24. december 2020 - kl. 10:16 - af

Lillejuledags aften kom der nye retningslinjer om afholdelse af Gudstjenester i landets kirker.

Efter de nye anbefalinger har Sæby Kirke derfor med beklagelse valgt at aflyse alle Gudstjenester til og med den 3. januar.

”Det er med stor beklagelse, at vi ikke kan afholde de planlagte Gudstjenester. De var planlagt med ekstra sikkerhedsforanstaltninger”, siger menighedsrådets formand Henrik Stage. ”Vi afholdt den første af en lang række planlagte Gudstjenester i Sæby Kirke allerede lillejuledags eftermiddag. Det var en god og sikker optakt til julehøjtideligheden. Vi ville ønske flere kunne have oplevet en sådan stund i fællesskab”, siger menighedsrådsformanden og understreger, at kirkedøren stadig er åben og præsterne stadig kan kontaktes til samtaler om sjælesorg.

Saebykirke.dk er der allerede lagt en julegudstjeneste ud med deltagelse kirkens tre præster – der kan alle opleve julens budskab – ”Det kærlighedsbudskab kan en lukning af kirkerne ikke stoppe”, understreger Henrik Stage og tilføjer: ”Vi glæder os til igen at kunne mødes i Sæby Kirke i det nye år”.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Julens Gudstjenester i Sæby Kirke aflyses' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER