Skovsgaard på deltidspension efter mere end 41 år

Skovsgaard på deltidspension efter mere end 41 år

23. december 2020 - kl. 8:05 - af

Poul-Erik Skovsgaard blev ansat på Frederikshavn Handelsskole i 1979. Han blev ansat på et tidspunkt, hvor man overvejende var på efternavn, hvorfor han lige siden er blevet kaldt ”Skovsgaard”.

Skovsgaard er uddannet Cand. Mag. fra Århus Universitet med hovedfag i historie og sidefag i geografi. Han blev ansat som underviser på HHX på Frederikshavn Handelsskole straks efter færdiggørelsen af sin uddannelse.

Skovsgaard har haft en imponerende karriere på Frederikshavn Handelsskole. I 1981 tog han handelsfaglærereksamen og i 1982 blev han studievejleder. Gennem 80’erne deltog han på en række kurser, og bestod første del af HD-uddannelsen.  Sidenhen begyndte han at undervise på handelsskolens merkonomuddannelse i ledelse og samarbejde samt virksomhedsorganisation (i en lang række af fagene indenfor lederlinjen). I 1993 startede Skovsgaard skolens kursusafdeling, som voksede hurtigt i 90 erene – fra 1995 med titlen Udviklingschef.

Kursusafdelingen udviklede sig under Skovsgaard ledelse. I perioder var der op til 45 fuldtidsansatte plus timelærere. Kursusafdelingen blev til et kursuscenter, nye tilbud blev udviklet indenfor IT, økonomi, HR, sprog og merkonomfagene. I perioder var der desuden en række aktiviteter for ledige i samarbejde med det lokale Jobcenter. Pladsen blev for trang og man flyttede til nye lejede lokaler i Siloen på havneområdet i Frederikshavn.

Lokale virksomheder og institutioner kontaktede hyppigt Skovsgaard og Kursuscentret blev dermed en særdeles vigtig brik i forhold til at tilrettelægge medarbejderes og lederes kompetenceudvikling indenfor en lang række områder.

Men tiderne og de politiske vinde kan skifte – og i 2007 var det nødvendigt at gennemføre en række besparelser. Kursuscentret neddroslede aktiviteterne og flyttede tilbage til lokaler i Kirkegade.

Skovsgaard har altid styret Kursuscentret med sikker hånd – både når det gik fremad, men også når der var modvind. Han er altid gået forrest, og han har aldrig skånet sig selv.

I 25 år en årrække var Skovsgaard en del af Frederikshavn Handelsskoles direktion. Han bidrog altid særdeles konstruktivt ved direktionsmøder, hvor han på saglig vis analyserede forskellige problemfelter og udviklingspotentialer med en fremragende og overbevisende argumentation.

Skovsgaard har et imponerende netværk. Han kender alle, alle kender ham. Han er kendt for at være meget energisk, udviklingsorienteret, særdeles initiativrig og meget kompetent.

Han er altid positiv og har en frisk bemærkning til enhver han møder. Han spreder således meget positiv energi omkring sig.

Skovsgaard har sat tydelige spor på Frederikshavn Handelsskole i mere end 41 år. I starten af 2021 flytter han og fruen fra en gård udenfor Frederikshavn til Sæby. Her begynder han en ny tilværelse som deltids pensionist. Han vil formentligt blive set i løbetøj i Sæbygård Skov i fuld fart op af Gedebjerg.

Tak til Skovsgaard for en fremragende indsats på Frederikshavn Handelsskole igennem alle årene.

Brian Andersson
Direktør

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skovsgaard på deltidspension efter mere end 41 år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER