To botilbud i Sæby ramt af corona

To botilbud i Sæby ramt af corona

23. december 2020 - kl. 14:19 - af

En borger i botilbud er konstateret smittet med covid-19. Der er i alt identificeret 10 borgere som nære kontakter på tre botilbud og et dagtilbud.

Det drejer sig om dagtilbud, Aktiviteten i Sæby, botilbud Stygge Krumpen og botilbud Kronen i Sæby og botilbud på Odinsvej i Frederikshavn. Center for Handicap og Psykiatri har været i telefonisk kontakt med de berørte borgere og deres pårørende, hvor der er givet oplysninger om testindsat og selvisolation. Isolation ophører, når negativt testresultat.

4 medarbejdere er også identificeret som nære kontakter og hjemsendt til test og isolation indtil testresultat forelægger.

Styrelsen for Patientsikkerhed har vurderet sagen og konkluderet, at der er iværksat de nødvendige tiltag.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To botilbud i Sæby ramt af corona' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER