Turisthus Nord samler kompetencerne og styrker indsatsen

Turisthus Nord samler kompetencerne og styrker indsatsen

22. december 2020 - kl. 9:12 - af

Turisthus Nord flytter per 15. februar i nye lokaler. Det sker for at skabe ideelle rammer for at servicere foreningens medlemmer og for at kunne udbyde de bedste oplevelser til feriegæsterne på toppen af Danmark.

Hos Turisthus Nord bliver der pakket i flyttekasser. Selvom de nuværende rammer er både indbydende og smukke, giver de nemlig ikke optimale betingelser for de aktiviteter, som foreningen vil have fremadrettet.

Turisthus Nord skifter per 15. februar den eksisterende base i Skagen på Vestre Strandvej 10 ud med nye lokaler på Sct. Laurentii Vej 6B – hvor Skagen Ure tidligere holdt til.

– De nye lokaler i Skagen passer bedre til organisationens fremadrettede behov for et åbent kontormiljø, der skaber rammer for videndeling og synergier mellem medarbejderne, siger direktør René Zeeberg fra Turisthus Nord. 

Turistforeningen samler herved sine kompetencer ét sted og styrker sit fokus på at være brancheforening for sine 306 medlemmer på toppen af Danmark. Den nye beliggenhed bliver også løftestang for den kommercielle forretning inden for gæsteoplevelser, guideservice, events og marketing med de populære byguider, websites og sociale medier som omdrejningspunkt.

I forlængelse heraf opretter Turisthus Nord et nyt kommercielt forretningsområde som bookingbureau for overnatning, attraktioner og oplevelser, fx guidede ture, oplevelser, koncerter og museer.

Turisterhvervet har efterspurgt, at man kan købe synlighed i slipstrømmen af den markedsføring, vi udfører på destinationen. Dette bliver nu muligt i det nye setup. Samtidig vil vi tilbyde vores gæster let adgang til at booke online overnatning og oplevelser hjemmefra, eller når de er på ferie i området, supplerer René Zeeberg.

Den nye adresse bliver også hovedsæde og nøgleudleveringssted for Turisthus Nords feriehusudlejning ”Toppen af Danmark – Feriehuse.dk”, hvor overskuddet går til events og markedsføring af Toppen af Danmark.

Grundet corona-situationen bliver der ikke afholdt velkomstreception, men Turisthus Nord glæder sig til at tage imod alle gæster, medlemmer og samarbejdspartnere, når det bliver muligt at kigge forbi.

Om Turisthus Nord:
Turisthus Nord er fællesorganisationen for turisterhvervet på Toppen af Danmark. Turistforeningen beskæftiger sig med markedsføring, events, guideservice, booking og interessevaretagelse af de 306 medlemmer. Turisthus Nord har mere end 1.4 mio. besøgende årligt på websitet toppenafdanmark.dk samt mere end 64.000 følgere på de sociale medier. Turisthus Nord har eksisteret siden 2013, hvor turistforeningerne i Sæby, Frederikshavn og Skagen fusionerede.

 

En kommentar til “Turisthus Nord samler kompetencerne og styrker indsatsen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Turisthus Nord samler kompetencerne og styrker indsatsen”

  • ERLING PETERSEN

    Hvor er det sørgeligt at man kun tænker på Skagen, der er trodsalt også turister i Frederikshavn og Sæby området. Det er ikke godt nok.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turisthus Nord samler kompetencerne og styrker indsatsen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER