Der er endnu pladser at få ved julegudstjenester i Sæby Kirke

Sæby kirke indbyder sæbynitterne til Påsken 2021

Der er endnu pladser at få ved julegudstjenester i Sæby Kirke

22. december 2020 - kl. 17:46 - af

Der er gudstjenester i kirken de fleste dage i julen; tidspunkterne står på kirkens hjemmeside. For dem, der ønsker at blive hjemme juleaftensdag eller slet ikke er i byen, har vi optaget en julegudstjeneste, som kan ses via kirkens hjemmeside

Det er endnu muligt at reservere plads ved flere af julegudstjenesterne i Sæby Kirke. Man er dermed sikret en bestemt plads i kirken. Reservation kan ske via kirkens hjemmeside. Er du en af dem, som har reserveret plads, men alligevel ikke kommer, vil vi bede dig om at meddele det, ligeledes på kirkens hjemmeside, så andre kan få glæde af pladsen.

Der er fra Kirkeministeriet kommet lidt mere skærpede restriktioner i forhold til at forebygge coronaspredning. Men det var forhold vi allerede på forhånd havde indrettet os efter i Sæby Kirke, så man trygt kan komme til gudstjeneste.

Sæby kirke ønsker alle en glædelig jul!

En kommentar til “Der er endnu pladser at få ved julegudstjenester i Sæby Kirke” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Der er endnu pladser at få ved julegudstjenester i Sæby Kirke”

  • frederik thomsen

    Jeg håber folk holder sig væk fra de julegudstjenester,meget er lukket ned ved lov, men at gudstjenester får lov, er mig ubegribelig har den Kirkeminister overhovedet nogen indblik i hvad der foregår i samfundet.
    Endnu engang bliv væk fra disse gudstjenester

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der er endnu pladser at få ved julegudstjenester i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER