Boligpriserne i Frederikshavns Kommune er steget markant under corona

Boligpriserne i Frederikshavns Kommune er steget markant under corona

22. december 2020 - kl. 1:48 - af

Frederikshavn Kommune har i perioden fra januar til september i år oplevet en fremgang i boligpriserne på mere end 20 procent. Stigningen er den næsthøjeste af alle landets 98 kommuner.

Da først corona-pandemien ramte Danmark, gik der ikke længe, før flere boligmarkedseksperter konkluderede, at det formentligt ville have særdeles negative konsekvenser for det danske boligmarked.

Men hvordan er det så gået med boligpriserne?

I Frederikshavn Kommune har der i perioden fra januar til september 2020 været en markant fremgang i boligpriserne. Stigningen på mere end 20 procent placerer kommunen i top 5 over de af landets 98 kommuner, der har oplevet størst fremgang. I januar lå den gennemsnitlige kvadratmeterpris 9,483,-, mens den i september var steget til 11,512,-.

Kigger vi på tallene for perioden fra januar til juli, er fremgangen endnu mere markant, nemlig på hele 36,2 procent.

Sammenligner vi med nogle af de øvrige kommuner i Nordjylland, skiller Frederikshavn Kommune sig især ud. Hjørring Kommune har således oplevet en nedgang i boligpriserne på 5,6 procent, Brønderslev Kommune en nedgang på 11,25 procent og Jammerbugt Kommune en nedgang på 9,21 procent. Aalborg Kommune har haft en stigning i boligpriserne på 1,65 procent.

Se udviklingen i samtlige af landets kommuner på Dansk Boligforsikrings interaktiv kort: https://www.danskboligforsikring.dk/bolignyheder/boligprisernes-udvikling-under-corona-hvordan-ser-det-ud-i-din-kommune/ 

Positive tendenser

Dansk Boligforsikring er dykket ned i tallene og har taget pulsen på, hvordan boligpriserne for villaer og rækkehuse har udviklet sig fra henholdsvis januar til juli og fra januar til september.

Og her tegner der sig et billede af, at det danske boligmarked ikke har lidt overlast som følge af corona-pandemien. Tværtimod viser markedsdata, at langt størstedelen af landets 98 kommuner har oplevet en positiv fremgang i boligpriserne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligpriserne i Frederikshavns Kommune er steget markant under corona' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER