Nye ferieformer lægger fra land i Danmark

Nye ferieformer lægger fra land i Danmark

4. december 2020 - kl. 9:27 - af

Corona har vendt op og ned på turismen og har blandt andet medført en stigende interesse for ferie i Danmark. Det har medført en opblomstring af nye ferieformer, og rejsebureauet NILLES kan således løfte sløret for selskabets første krydstogter i dansk farvand i 2021.

Coronapandemien har fået danskernes øjne op for ferie i eget land, og det har blandt andet fået nye ferieformer til at blomstre. Mindre fjordkrydstogter er en af de rejseformer, der har vundet indpas, og snart kan danskerne se frem til at opleve vaskeægte sommeridyl i det sydfynske øhav og maritim stemning ved kystbyerne langs Limfjorden, når rejsebureauet NILLES præsenterer de første krydstogter i dansk farvand. 

– Krydstogter er nogle af vores mest populære rejser, og derfor forsøger vi nu at overføre formatet til en dansk kontekst. Danmark har en af Europas længste kyststrækninger og rummer mange unikke oplevelser både til lands og til vands, så vi ser et stort potentiale i denne ferieform i disse tider, hvor mange danskere foretrækker at holde ferie i eget land, men også i fremtiden, siger Miriam B. Christiansen, som er direktør i NILLES Rejser.

Det er ifølge direktøren forventningen, at de nye fjordkrydstogter vil bidrage positivt til aktivitetsniveauet i landets mindre kystbyer, der fremadrettet kan se frem til at få besøg af op mod 50 passagerer pr. anløb.

– Det er klart, at det vil få en positiv betydning for de lokale turismeaktører, at der nu kommer et højere aktivitetsniveau inden for indenrigskrydstogter. Det kommer til at betyde større belægning på hotellerne, flere bordreservationer på restauranterne og ikke mindst entréindtægter hos de lokale attraktioner, fortæller Miriam B. Christiansen.  

Miriam B. Christiansen tilføjer, at der allerede er stor interesse for krydstogtrejserne, som lægger fra land i 2021. Her kan gæsterne blandt andet se frem til at opleve Limfjordens perler fra søsiden og gå i land på molerøen Fur, udforske den barske natur i Thy eller den charmerende gamle købstad Nykøbing Mors. Turen er arrangeret i samarbejde med Ældre Sagen, som har mere end 900.000 medlemmer i Danmark.

– De danske fjordkrydstogter er en spændende og anderledes måde for Ældre Sagens medlemmer at holde ferie på – ikke mindst i lyset af disse coronatider, siger Peter Rindom, som er partnerchef i Ældresagen.

Den nostalgiske skonnert Maja vil desuden sætte sejl i det sydfynske øhav, hvor gæsterne kan nyde udsigten til de små og store øer langs ruten og stifte bekendtskab med byer som Faaborg, Svendborg og Ærøskøbing.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye ferieformer lægger fra land i Danmark' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER