Planklagenævnet har set på boliger ved Solsbæk Strand

Planklagenævnet har set på boliger ved Solsbæk Strand

3. december 2020 - kl. 8:31 - af

Frederikshavn Kommunes tidligere afgørelse med vedtagelse af forslag til kommuneplantillæg samt screeningsafgørelse om, at kommuneplantillægget og lokalplan for boliger ved Solsbæk Strand ikke skal miljøvurderes har været en tur i Planklagenævnet.

Kommunens afgørelse fra marts 2018 med vedtagelse om, at der ikke skal gennemføres en miljøvurdering af er påklaget af en virksomhed, som er nabo til planområdet. Sagen blev politisk behandlet af Plan- & Miljøudvalget den 6. marts 2018.

Planklagenævnet er nu kommet frem til følgende afgørelse: Planklagenævnet kan ikke give medhold i klagen over kommunens screeningsafgørelse.

Planklagenævnet finder, at kommunen har foretaget en tilstrækkelig vurdering af klagepunkterne med planernes påvirkning af beskyttet natur, rekreative værdier og den landskabelige påvirkning.

Planklagenævnet afviser at behandle klagen over forslag til kommuneplantillægget for boliger ved Solsbæk Strand, da klagenævnet ikke kan behandle et forslag til et kommuneplantillæg, men kun i forhold til en endelig plan.

Planklagenævnets beslutning har været forelagt politikerne i Plan- og Miljøudvalget til orientering på udvalgets seneste møde.

Tekst: Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Planklagenævnet har set på boliger ved Solsbæk Strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER