Covid-19: Reserver plads til julens gudstjenester nu

Sæby kirke indbyder sæbynitterne til Påsken 2021

Covid-19: Reserver plads til julens gudstjenester nu

1. december 2020 - kl. 12:42 - af

Sæby Kirke byder velkommen til alle – også til julens gudstjenester – men måske er der ikke plads til alle pga. disse tiders Corona-restriktioner.

Derfor er der indført pladsreservation i kirken til Gudstjenesterne den 23., 24. og 31. december. Der skal altså forudbestilles for at man kan sikre sig en plads på kirkebænken den 23., 24. og 31. december.

”Vi vil gerne have så mange som muligt er med til at fejre julen i Sæby Kirke – men ikke flere end Coronatidens restriktioner tillader. Derfor har vi desværre været nødt til at indføre et pladsbestillingssystem”, fortæller menighedsrådets formand Henrik Stage.

Man kan bestille plads via kirkens hjemmeside www.saebykirke.dk eller ved henvendelse til kirkekontoret. Her kan man også orientere sig om de mange muligheder Sæby Kirke giver i julen.

”Og husk”, tilføjer Henrik Stage, ”Julen slutter ikke den 24. december, vi har gudstjenester også i de øvrige juledage.” Der fejres jul i Sæby Kirke 5 gange juleaftensdag samt den 23., 25., 26. og 27. december.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Covid-19: Reserver plads til julens gudstjenester nu' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER