Projekt skolerenovering i Indien

Projekt skolerenovering i Indien

30. november 2020 - kl. 0:19 - af

Sæby Rotary Klub er nu igen klar til at støtte et skoleprojekt i Indien. Sæby Rotary klub har tidligere bygget 2 klasseværelser i sydøst Indien. Klubben har også stået for finansieringen af en toiletbygning i forbindelse med skolebyggeriet.

– Skolen er rigtigt glad for at vi som Rotary Klub støtter dem, for ellers ville byggerier og renoveringer ikke være muligt. Førhen blev skolerne i området støttet af den Indiske regering. Danida støttede også før i tiden området med skolebygninger og undervisningsmateriale mv. Dette er nu ophørt og nu står Arcot Lutheran Church, med en del skolebygninger som trænger til renovering, fortæller Kenneth Madsen fra Sæby Rotary Klub.

Byggeudgifterne i Indien er ikke store, og derfor kan Sæby Rotary Klub finde finansiering af bygninger, idet Rotary Danmarks Hjælpefond, også giver midler til Sæby Rotary Klub, og derfor er det muligt at renovere skolebygninger der virkelig trænger.

En af de bygninger som trænger allermest til renovering af tag, er skolen i Suviseshapuram i det Sydøstlige Indien. Et projekt til kr. 85.000 danske kroner er nu i gang. Som det fremgår at billederne er det tag som har ligget på skolebygningen af ældre dato, og der har over en periode været risiko for nedstyrtning. Taget pilles ned, og det nye tag bliver bygget med fladt tag, således undervisning både kan foregå indendørs og udendørs, hvilket gør at der i fremtiden kan gå mange flere elever på skolen. Uden renovering af taget, ville det ikke være muligt at undervise i bygningerne og mange børn og unge ville stå uden undervisning.

– Medlemmerne i Sæby Rotary Klub er utrolig glade for, at vi igen kan give noget, som efterfølgende vil have den effekt, at skolen i Suviseshapuram igen bliver brugt til undervisning og skolen efter renovering igen fremstår som en pæn skole, slutter Kenneth Madsen fra Sæby Rotary Klub.

Sæby Rotary Klub takker alle som har været med til at muliggøre renoveringen af skolen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Projekt skolerenovering i Indien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER