Vedligeholdelsesfri villa fra 2017

Vedligeholdelsesfri villa fra 2017

29. november 2020 - kl. 5:30 - af

home Sæby – Læsø: På tilbagetrukket grund i Lyngså ligger denne fine villa, som er opført i 2017. Villaen har et boligareal på 163 m2 fordelt på to plan. Der er fin flisebelægning omkring huset og tilhørende garage med udhus. Grunden er på 796 m2 og ligger i umiddelbar nærhed af det hyggelige rekreative område med legeplads og shelter.

Hvis du ikke vil bruge tiden på vedligehold er dette hus det helt rigtige for dig!

Huset er opført i flotte nuancerede mursten i gyldne farver med sort betontegl og mørkegrå træ/alu vinduer.

Man kommer ind i nydeligt bryggers med hvide fyldningslåger og skiffergrå gulvfliser. De hvide fyldningslåger fortsætter ind i det dejlige køkken, som har flot mørk træbordplade og samtaleø med glasskabe. Der er åben forbindelse til spiseplads og hyggelig stue med glaskarmap og udgang til fliseterrasse. I hjørnet af stuen er en pillebrændeovn placeret, som supplerer varmepumpen i huset. Stueplan indeholder desuden værelse i god størrelse flot badeværelse med badekar og bruser samt forgang/entré med trappe til 1. sal.

Ovenpå bliver man mødt af stort reposerum med godt lysindfald fra tagvinduerne over trappen og glasparti samt udgang til altan. Desuden stort gavlværelse med to tagvinduer og to gavlvinduer samt dejligt lyst badeværelse med brus.

Denne villa ligger centralt i Lyngså med 200m til bussen og ca. 2,5 km til både skov og strand. Der er desuden 11 km til gode indkøbsmuligheder i Sæby og bare 4 km til skole og kommende købmandsbutik i Voerså.

Her har du nu mulighed for at få et forholdsvist nyt hus til en meget rimelig pris. Kontakt home for en fremvisning.

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/sigbakken_11_lyngsaa_8100000298.aspx

Pris: 1.495.000

Udbetaling: 75.000

Ejerudgifter pr. måned: 1.634

Energiklasse: A10

Boligareal: 163 m2

Grundareal: 796 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vedligeholdelsesfri villa fra 2017' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER