Spændende villa med egen pool

Spændende villa med egen pool

28. november 2020 - kl. 10:00 - af

EDC Lars Jensen: Denne villa er virkelig noget helt for sig selv, og omgivelserne omkring boligen trækker bestemt ikke ned. Når meteorologerne melder om høje varmegrader og den danske sommer viser sig fra den bedste side med blå himmel og masser af solskin, kan dagene nydes i poolen. Den smukke pool har måske ikke olympiske dimensioner, men I kan tage flere svømmetag end i de fleste andre pools. Har I behov for større mængder svømmevand, finder I en sti i kort afstand fra boligen, der fører jer til en af de bedste og mest børnevenlige badestrande på den milde Østkyst. Udenfor er grunden optimalt anlagt med et lækkert solrigt gårdhavemiljø samt fine terrasser og en have udlagt med græs. Endelig får I en dobbelt carport på 41 m2 med isoleret skur.

Velkommen til Solsbækvej 96A en særdeles attraktiv adresse, hvor I får kort afstand til Sæby Centrum, som byder på et varieret og spændende handelsliv samt den livlige lystbådehavn, hvor I finder flere spisesteder. Byen byder desuden på flere skoler, daginstitutioner samt et bredt udvalg af fritidsaktiviteter for alle generationer af familien.

Indenfor er der lyst og indbydende med en god planløsning, hvor der er god plads til hele familien. Her får I tre gode værelser, stort master bedroom med eget badeværelse og udgang til delvis overdækket terrasse. Endnu et lækkert badeværelse bidrager til et gnidningsfrit familieliv, i den til tider travle børnefamilie.

Fra entréen/bryggers er der adgang til stort og funktionelt køkken/alrum – boligens samlingssted med masser af plads i køkkenet og mulighed for at samles med familien fra nær og fjern eller bare rart at have god plads i hverdagen – her bliver aftenens salatsnitter ikke afskåret fra hyggen. Og hygge er der rigtig god plads til i stuen, hvor I kan slænge jer i sofaen alt imens flammerne knitrer i brændeovnen.

En helt fantastisk bolig i et skønt område, hvor den danske sommer kan nydes i poolen, liggende i en oppustelig lyserød blogger-flamingo, med en iskold Aperol Spritz i hånden.

Kort sagt lad os stå for en fremvisning!

Link: https://www.edc.dk/alle-boliger/sæby/9300/solsbækvej-96a/?sagsnr=93005151

Adresse: Solsbækvej 96A

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005151

Type:  Villa

Boligareal: 170

Grundareal: 1.031

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1978

Energimærke: C

Pris: 2.295.000

Ejerudgifter: 2.059

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spændende villa med egen pool' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER