Nybolig Sæby: Hyggelig Sommerhus ved Lyngså Strand

Nybolig Sæby: Hyggelig Sommerhus ved Lyngså Strand

28. november 2020 - kl. 0:41 - af

Sommerhusområde ved Lyngså ligger lige ud til den dejlige Kattegatstrand. Lyngså er et roligt feriested i dejlig natur med skov, strand og kuperede, åbne landskaber. Området ligger ca. 10 km syd for den hyggelige købstad Sæby. Et ideelt feriested for familien, der gerne vil bo i et sommerhus i fredelige omgivelser og alligevel tæt på aktiviteter og seværdigheder.

På en fantastisk grund, hvor der fra både hus og terrasse er en fin udsigt over området og en åben mark, som ligger i forlængelse af grunden, ligger dette sommerhus, som er renoveret og fremstår pæn og nydeligt. Indenfor en afstand af ca. 600 meter findes den gode sandstrand som området byder på. I 2019 gennemgik sommerhuset en delvis renovering og det er udstyret med en energibesparende varmepumpe samt brændeovn. Sommerhuset er beliggende på en 1200 m² stor naturgrund. Med 600 m til havet er man tæt på børnevenlig badestrand hvor man kan nyde mange timer både om dagen og aften.

Til sommerhuset hører 45 m² åbent terrasseareal. Træder man indenfor finder man et køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer i åben forbindelse til lys alrum/stue med udgang til terrassen. Der er i alt 3 soveværelser to med dobbeltseng og et køjerum.

Der er 2 badeværelser med bruseniche. Der er gulvvarme på badeværelserne.

Alt i alt et dejligt sommerhus i naturskønt område, tæt på børnevenlig badestrand og kun 10 min. til skønne Sæby med masser af indkøbsmuligheder.

Der foreligger udlejningsaftale med bureau og der er i 2020 en lejeindtægt på over 40.000 kr.

Ring for fremvisning på 9840 1200 – Vi ses

Link:
https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/prebensvej/105085/933449

Sag nr.: 933449

Adresse: Prebensvej 8, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.095.000,-

Udbetaling: Kr. 55.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.571,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.500/3.984

Bolig areal: 84 kvm

Stue/vær.: 1/3

Opført/ombygget: 1969/1999

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Hyggelig Sommerhus ved Lyngså Strand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER