Kystmuseet byder velkommen til Jul i Konsul Ørums Gård

Kystmuseet byder velkommen til Jul i Konsul Ørums Gård

27. november 2020 - kl. 9:14 - af

Det emmer af jul i den smukke Konsul Ørums Gård i hjertet af Sæby. Her holder Nordjyllands Kystmuseum som noget nyt åbent alle adventsweekender fra kl. 12-15 både lørdag og søndag med hyggelige juleaktiviteter samt masser af stemning og hyggelige nisseløjer.

Der er noget i luften på Konsul Ørums Gård, hvor Kystmuseet har pyntet fint op til jul og forberedt hyggelige juleoplevelser til de kommende adventsweekender.

Julen er i høj grad børnenes fest – derfor er alle børn velkomne til at tage deres egen hjemmelavede julepynt med og hænge det på juletræet i Skolestuen. Her tændes den store adventskrans også hver søndag. Og så har drillenissen været på spil! Han har lavet løjer på hele museet, og hvis børnene kan gennemskue drillenissens løjer, så venter der en lille overraskelse.

I museumsbutikken finder du spændende bøger, pynteting og plakater, hvis du mangler en jule- eller mandelgave. Og traditionen tro er der et stort bogudsalg med 50% på udvalgte bøger, så her kan du nemt gøre et godt kup.

Hvis den søde tand melder sig, så har minicaféen julelækkerier, som kan nydes med en kop kaffe/te eller kakao. Det er vanlig entrépris for voksne, og gratis for børn.

Velkommen til Jul i Konsul Ørums Gård.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kystmuseet byder velkommen til Jul i Konsul Ørums Gård' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER