Få dit kørekort på mobilen

Få dit kørekort på mobilen

24. november 2020 - kl. 9:28 - af

Der var nok en del glemsomme typer blandt de 6.640 bilister, der indtil videre i 2020 er sigtet for at køre uden kørekort. Nu er der godt nyt til de glemsomme og alle jer andre. Fremover behøver I nemlig ikke længere bekymre jer om, hvorvidt I har husket kørekortet eller ej, når I bliver stoppet af politiet i Danmark – hvis I altså har kørekortet på telefonen.

Med kørekort-appen har du nemlig nemt og sikkert kørekortet med dig på mobilen, og det fungerer på helt samme måde som et gyldigt ID-bevis og det fysiske kørekort. Bare hent appen ’Kørekort’, der hvor du normalt downloader dine apps, opret dit kørekort og sørg for at have strøm nok på din mobil.

God tur og kør forsigtigt!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få dit kørekort på mobilen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER