Sæby Rotary Klubs julegavehjælp til børn

Sæby Rotary Klubs julegavehjælp til børn

23. november 2020 - kl. 8:12 - af

Traditionen tro har Sæby Rotary Klub igen i år samlet ind til julegavehjælp til børn i gl. Sæby kommune.

Lokalt vil vi gerne være med til at gøre en forskel for de børn og familier, der har et sådant behov, siger formanden for Projektudvalget Karsten Hjelm.

Vi har masser af gaver til uddeling, og hvis du bor i gl. Sæby kommune kan du hente en ønskeseddel hos Super Brugsen i Sæby eller hos Hørby Bageri fra søndag, den 29. november til og med søndag, den 13. december. Du skal komme i butikkernes åbningstid.

Gaveønskerne må have en værdi af ca. kr. 300 og skal være til børn og unge under 17 år.

På stederne kan man let finde ud af, hvad man skal gøre for at indsende sit julegaveønske.

Sæby Rotary Klub vil herefter indkøbe gaveønskerne, og de kan afhentes mandag, den 21. december hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpens Vej 6, så pakkerne er klar til at lægge under juletræet.

Alle kan støtte julegaveprojektet, så endnu flere børn og unge kan få et julegaveønske opfyldt.
Dette kan ske ved indbetaling at et beløb efter eget valg til Sæby Rotary Klub på mobil Pay 13557 mærket ”julegave” eller ved at aflevere i en kuvert i Rotarys postkasse i SuperBrugsen, Sæby, hos Hørby Bageren eller hos Revisionsfirmaet Peter Berg, Stygge Krumpens Vej 6 i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Rotary Klubs julegavehjælp til børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER