Charmerende og hyggelig villa i populært kvarter

Charmerende og hyggelig villa i populært kvarter

23. november 2020 - kl. 13:33 - af

home Sæby – Læsø: Ønsker du en charmerende og hyggelig bolig, hvor du har udsigt til skøn natur og ro? Så er denne bolig, der ligger fredeligt for enden af lukket vej i populært kvarter, et oplagt valg.

Villaen byder velkommen til et lyst og rummeligt bryggers, hvor der er gode opbevaringsmuligheder og vaskefaciliteter. Går du fem trin op, kommer du til et hyggeligt værelse, hvor der er loft til kip.

Der er endvidere rundt om hjørnet af entreen fem trin ned – hvor I har opvarmet kælder med god opbevaringsplads.

Fra bryggers træder du ind i entreen til husets fordør, hvorefter du kommer ind i huset øvrige rum. Der er lyst vinkelkøkken med spisekrog og udgang til terrassen. Desuden er to værelser og toilet, samt soveværelse med eget badeværelse.

Huset byder endvidere på en hyggelig vinkel stue/spisestue med skønt lysindfald fra de mange vinduer og udsigt ud over den grønne natur. Der er god plads omkring spisebordet og i sofahjørnet, og brændeovnen er placeret centralt i rummet, hvor den spreder varme og hygge.

Der er også udgang fra stuen til husets unikke hjerte, – en skøn “3 længet” terrasse, hvor du kan tilbringe mange timer fra tidligt forår, sommer og til sent efterår. Man kan sidde i læ, sol og skygge – fuldstændig ugeneret fra den øvrige verden – et sted hvor du virkelig kan lade batterierne op.

Huset er perfekt placeret på den dejlig grund, som er nem at vedligeholde.

Indkørslen og haven byder velkommen med de samme charmerende og skiftende niveauer, som du oplever inde i huset. Der er opført carport med opbevaringsskur i enden og flisebelagt indkørsel. Mellem carporten og huset er der mulighed for at indrette terrasse, hvor du kan nyde morgensolen.

Endvidere er der opført skur i haven, hvor der er rig mulighed for opbevaring af udstyret til haven hen over vinteren.

Boligen er placeret op af skøn natur og med bare 1 km til både skov og strand. Det ligger desuden med nem vej til skole og indkøb via stisystemet, der starter lige uden for huset. Boligen er oplagt til den aktive børnefamilie.

Alt i alt en bolig der skal ses og som byder på charme, varme og hjerterum.

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/hjulmagervej_51_8100000419.aspx 

Pris: 1.595.000

Udbetaling: 80.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.151

Energiklasse: E

Boligareal: 169 m2

Grundareal: 708 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Charmerende og hyggelig villa i populært kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER