Stor velholdt villa bygget i kvalitetsmaterialer

Stor velholdt villa bygget i kvalitetsmaterialer

22. november 2020 - kl. 10:19 - af

I Sæby er der mange handlemuligheder med bl.a. dagligvarebutikker og spisesteder. Samtidig er der skoler, børnehaver samt et stort udvalg af fritidsinteresser. Vi er på Louis Nielsensvej, en hyggelig villavej – som ligger i det ældre kvarter nær centrum af Sæby. I gåafstand ligger Sæbygård skov, gågaden samt strandpromenaden.

Villaen er bygget i 2012 i et plan på en 1.164 kvm stor grund med en stor og anvendelig garage på 68 kvm. Der er jordvarme, genindvindingsanlæg og solcelleanlæg på ejendommen som gør, at der er et meget lavt el og varmeforbrug.

Træder man indenfor i bryggerset fornemmer man straks, at her er tale om en villa som er velholdt og bygget i kvalitetsmaterialer. Der er en rød tråd hele vejen igennem villaen med bl.a lyse trægulve, flotte klinker samt store og lyse rum. Køkkenet har masser af skabsplads, er lyst og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Her er plads til hygge i køkkenet ved spisebordet så familien nemt kan snakke om dagens oplevelser samtidig med at maden forberedes. Alrummet er i et med køkkenet og stuen – her er god plads til den store familie eller når vennerne kommer på besøg. Der er udgang til terrassen fra alrummet således, at man på en sommerdag nemt kan tage måltidet med ud i det fri og nyde solens stråler.

Fra alrummet til stue er der en lille vinkel, hvor man kan hygge, når der er brug for afslapning, der er store vinduer helt til gulv, som kan vippes eller åbnes helt. Soveværelse med egen adgang til stort badeværelse med dobbelt håndvask og stor bruseniche. Fra entréen er der to fine værelser samt et badeværelse med bruseniche. Fra alrummet er der ligeledes et værelse. På alle værelserne er der flotte hvide skabe i samme stil som skabene i bryggers og køkken. Der er gulvvarme i hele huset.

Dejlig lukket have der er nem at holde med flotte træer og buske som kan nydes fra en hyggelig og skøn sydvendt træterrasse.

En rigtig flot og velholdt villa med store og lyse rum, hvor der er gåafstand til byen, stranden eller skoven.

Lyder det som en villa for dig så kontakt os for en fremvisning på 9840 1200

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/louisnielsensvej/105085/933443

Sagsnr.: 933443

Adresse: Louis Nielsensvej 1, 9300 Sæby

Kontant pris: 2.845.000,-

Udbetaling: 145.000,-

Ejerudgift pr. md.: 2.652,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: 11.226,-/10.055,-

Bolig areal: 176 kvm

Stue/vær.: 4/1

Opført: 2012

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor velholdt villa bygget i kvalitetsmaterialer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER