Massetest af elever gav overraskende svar

Massetest af elever gav overraskende svar

22. november 2020 - kl. 15:13 - af

Torsdag var alle eleverne fra Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt taget til Frederikshavn for at blive testet for corona.

Umiddelbart var der ret stor sikkerhed for, at alle var negative, da de havde været “indespærret” på skolen de sidste 14 dage, efter Nordjylland blev lukket ned.

Alligevel var 4 elever, efter alle havde fået svar testet positive for Corona, og alle elever blev derfor sendt hjem. De, der ikke havde den mulighed, blev sat i nødpasning på skolen, oplyser forstander Andreas I. Larsen i en meddelelse til forældrene.

Alle elever skal nu testes igen mandag og onsdag, og dem der er negative mandag, kan efter test onsdag vende tilbage til skolen, der genoptager den normale undervisning igen torsdag i den kommende uge.

Hvordan smitten er kommet ind på skolen, er lidt af en gåde, men en mulig forklaring kan være, at en elev har haft det med hjemmefra for 14 dage siden dog uden at vise symptomer og derfor har været uvidende om smitten.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Massetest af elever gav overraskende svar' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER