Moderniseret villa på lukket vej nær Sæby Skole – energivenlige opdateringer

Moderniseret villa på lukket vej nær Sæby Skole – energivenlige opdateringer

21. november 2020 - kl. 9:52 - af

EDC Lars Jensen: Med flotte, tidssvarende moderniseringer og fremtidssikrede løsninger er denne villa i Sæby Syd bragt fornemt ind i det nye årtusind. Dermed venter jer en helt igennem indbydende og indflytningsklar bolig, som er optimalt – og spændende – indrettet til børnefamilien. Haven udgør en privat oase med sydvendt terrassemiljø, og til gør-det-selv-folket er der endda plads til værksted i garagen.

Villaen ligger i et nabolag, som er et populært valg blandt børnefamilier, og det er nemt at forstå hvorfor. Selve kvarteret bindes sammen af et fint net af stisystemer, og I kommer endda til at bo for enden af en lukket vej. I får cirka 400 meter til skolen, der har Børnehaven Brolæggervej som nabo, og kunstgræsbanerne hos IF Skjold Sæby er også en del af jeres nærområde. Samme overskuelige afstand har I til vandet, hvor de grønne arealer langs kysten egner sig fortrinligt til at sætte en drage op eller lufte hunden. Og I får selvfølgelig også Sæbys hyggelige handelsliv inden for umiddelbar rækkevidde.

De omfattende moderniseringer i 2009-10 gør det svært at se, at villaen egentlig er en klassisk sag fra 1975. Ikke nok med at der er taget hånd om de synlige forbedringer – det bedste er næsten de ting, I slet ikke kan se. Der er jordvarmeanlæg, og alle rum opvarmes ved behagelig gulvvarme. Dertil kommer energiforbedringer som ekstra isolering af både gulve og lofter, hulmursisolering og trelags energiruder. Samtidig er der installeret Genvex og tilføjet intelligent styring med IHC-anlæg, ligesom I har loftspots i alle rum. Den gennemførte opgradering af huset understreges af en flot rød tråd i materialevalget.

Indretningen af villaens 172 m2 er perfekt til børnefamilien, og boligen er endda lidt utraditionelt udformet. Centralt ligger det lyse køkken-alrum, hvor stemningen sættes af loft til kip, og i åben forbindelse hertil har I den hyggelige stue, som endda er udstyret med brændeovn og ovenlys. Køkken-alrummet er snedigt indrettet med ekstra albuerum, og dobbeltdøren til havens terrasse udvisker overgangen mellem ude og inde i godt vejr.

Børneafdelingen med to værelser og eget bad ligger i husets ene ende, mens boligens master bedroom ligger sammen med et fjerde værelse i forlængelse af alrummet. Forældreafdelingen har walk-in-closet og et lækkert stort badeværelse med bruseniche og spabadekar.

I haven er det særligt det store terrassemiljø, som følger husets sydvendte facade, der løber med en del af opmærksomheden. Der venter flere hyggekroge i den lukkede have, som også har bålplads, drivhus og flere praktiske udhuse.

Hvis det lyder som en bolig for jer, står vi klar til at arrangere en fremvisning.

Adresse: Hjulmagervej 22, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr.  93005526

Type:  Villa

Boligareal: 172 m2

Grundareal: 867 m2

Rum:  5

Værelser: 4

Antal plan: 1

Byggeår: 1975

Energimærke:  B

Pris: 2.845.000 kr.

Ejerudgifter: 2.201 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Moderniseret villa på lukket vej nær Sæby Skole - energivenlige opdateringer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER