Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby

Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby

16. november 2020 - kl. 14:16 - af

Indehaver Mads Nyeng Schmidt startede i 2019 firmaet Nyengs Bilplejeservice op fra hjemmeadressen Rimmers Alle 6 i Frederikshavn og flyttede for 7 måneder siden til adressen Søndergade 79.
Nu er firmaadressen så skiftet ud med Sæbygårdsvej 62b i Sæby, da de fleste af firmaets kunder er bosiddende i Sæby.

I dag hedder firmaet Nyengs MultiService, og til daglig arbejder firmaet i branchen ‘landskabspleje’, men Mads kan også hjælpe med mange andre ting, som f.eks. tømrerarbejde m.v. Det eneste han ikke giver sig i kast med er elektronik.

Mange kender sikkert Mads’s morfar – trompetist og tidligere pedel Leif Schmidt – som har været en stor del af musiklivet i Sæby, og det er bl.a. derfor at privatadressen også snart bliver Sæby for Mads, da han gerne vil være i nærheden af sin morfar og mormor.

For tiden er Mads igang med et projekt med at sætte hegn op på et af byens ældrecentre, men har man et håndværksmæssigt problem, det kan være maler-, tømrerarbejde eller haveanlægs problem, er man altid velkommen til at kontakte ham på tlf. 8191 1077.

Man har også mulighed for at se mere omkring Mads Nyeng Schmidts firma på facebook: https://www.facebook.com/NyengsMultiservice/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyengs Multiservice flytter fra Frederikshavn til Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER