Borger i Sæby anmeldte narkopåvirket bilist

Borger i Sæby anmeldte narkopåvirket bilist

16. november 2020 - kl. 22:41 - af

Lørdag den 14. november ved 16-tiden modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse fra en borger i Sæby – to personer, som lige var ankommet til et supermarked i deres personbil, så ud til at være kraftigt påvirkede.

En beredskabspatrulje rykkede derfor ud til stedet for at stoppe den mistænksomme bilist og hans passager til kontrol. Kort tid efter kom køretøjet til syne på Ålborgvej i nordgående retning – og blev øjeblikkeligt standset ved brug af politivognens blink.

Betjentene tog kontakt til føreren af bilen, som viste sig at være en 36-årig mand. Vedkommende havde blanke, røde øjne og talte snøvlet – det så ud til, at anmeldelsen var på rette plads. En narkometertest viste, at føreren tilsyneladende var påvirket af amfetamin, opiater og cannabis.

Politiet sigtede og anholdt derfor den 36-årige mand for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Nordjyllands Politi rækker en tak til den årvågne borger, som anmeldte forholdet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borger i Sæby anmeldte narkopåvirket bilist' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER