Allehelgen fejres på Sæby Kirkegård

Allehelgen fejres på Sæby Kirkegård

1. november 2020 - kl. 11:41 - af

På Sæby Kirkegård vil der idag, søndag den 1. november være tændt fakler rundt på hele kirkegården sidst på eftermiddagen.
Allehelgen er den dag, hvor vi mindes dem, vi har mistet i år og alle de andre, som vi stadig savner.

“Vi takker for det de gav og det liv, vi fik lov at dele med dem, og giver plads til sorgen og savnet med lys og fakler i mørket”, siger Peter Boel Beck, der er kirkegårdsleder og ledende koordinator ved Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allehelgen fejres på Sæby Kirkegård' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER