Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke

Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke

31. oktober 2020 - kl. 9:48 - af

Onsdag d. 4. november er der spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke kl. 17.00.

Men på grund af coronasituationen spises der ikke sammen bagefter. I stedet laver de take away, hvor man får et pølsebrød og andet med hjem. Og tilberedningen af det vil naturligvis ske på en måde, der tager hensyn til, at vi skal undgå smittespredning.

Det gælder også tilrettelæggelsen af selve gudstjenesten, der har børn som målgruppe, og er tilrettelagt efter det, med musik, fortælling og aktivitet, Fadervor og velsignelsen.

Denne gang kommer det til at handle om, hvorvidt vi tør stole på andre mennesker og på Gud. Vi skal høre om, hvordan en fattig mor stolede på manden Elias, og delte sit brød med ham. Og vi skal høre om, hvordan Elias stolede på, at Gud ville sørge for, at han fik noget at spise.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spaghettigudstjeneste i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER