Ny stor vækst i antallet af biler i indkørslerne hos danske familier

Dette indhold er sponsoreret:

Ny stor vækst i antallet af biler i indkørslerne hos danske familier

30. oktober 2020 - kl. 14:16 - af

Siden 2009 har der været en stor vækst i antallet af biler i indkørsler til hjemmene hos de danske familier. Der ses på landsplan, at væksten er steget med 201.100 biler, og at der i 2019 blev registreret at 61,3 % af de danske familier har en bil, hvor det i 2009 udelukkende var 59,6 %. Dette lyder ikke af meget, men det er langt flere biler solgt i gennemsnittet om året til de danske familier. Der er nu langt flere biler til salg på markedet, og disse kommer som oftest til en langt bedre pris, end hvad man kunne finde i 2009. Det er altså blevet nemmere for den danske familie at få en bil eller to holdende i indkørslen.

Karakteristikken for familien med den høje bilrådighed

Der er blevet lavet en statistik i Danmark, som sætter fokus på informationer omkring, hvilke familier, som har råd til en bil eller to til indkørslen i hverdagen. Det er for eksempel blevet registreret, at den danske familie, som har råd til en bil også har et generelt større rådighedsbeløb tilbage på kontoen, når regningerne er betalt. Derudover bor denne familie også som oftest i et område, hvor der er færre end 2.000 mennesker, og dette er som oftest udenfor større byer og ude i udkantsområderne. Derudover er det som oftest parfamilier med børn, og disse par har som regel lederstillinger i forskellige virksomheder.

Karakteristikken for familien med den lave bilrådighed

Danmarks statistik har også lavet en registrering af karaktertræk for, hvordan den danske familie med lav bilrådighed er skabt. Dette er som regel enlige uden børn. Derudover bor denne gruppe som oftest i etageboliger, og mange af de mennesker, som ikke har den større bilrådighed, er førtidspensionister. Ofte bor denne type af familie i hovedstadsområderne eller i byer, hvor der bor over 100.000 mennesker. Alt dette er blevet registreret i årene mellem 2009 og 2019.

Alle disse informationer betyder altså, at det i 2019 var muligt, at hver sjette danske familie havde råd til at have en bil i indkørslen. Dette er et meget højt tal, og det kan ses på solgte biler pr år i Danmark, at danskerne har taget imod muligheden for at kommer til at sidde bag rattet. Er du en af de personer, som også har behov for at købe en ny bil til din familie, så kan du læse videre i denne artikel, hvor du kan finde de bedste råd til, hvordan du får din nye bil hjem i indkørslen.

Tjek flere forskellige tilbud

Det danske bilmarked er stort, og du kan finde mange forskellige tilbud uanset hvilket tidspunkt, at du går online eller i ud til de forskellige forhandlere. Derfor er det en god ide, at du tager dig tiden til at finde lige præcis det mærke og den forhandler, som du har behov for at købe en bil hos, og dette er kun muligt, når du kigger på flere forskellige mærker, modeller og forhandlere. Så kan du danne dig det bedste overblik muligt, så du kan få den bil, som du går og drømmer om til din familie og din indkørsel.

Overvej at købe brugt

Når du har fundet det mærke og den model, som du gerne vil have, så er det en god ide, at du leder efter denne type af bil brugt. Dette kan spare dig for mange tusind kroner, hvis du ved, hvad du skal lede efter. Det er for eksempel altid en god ide, at du mødes fysisk med den private sælger, og at du gennemgår bilen for fejl og mangler. Derefter er det en god ide, at du får bilens sidste synsrapport at se, så du kan være sikker på, at bilen er i en god stand, og at denne er sikker på de danske veje.

Tjek dit budget, inden du skriver under på en købskontrakt

Inden du beslutter dig for, at du gerne vil købe enten en ny bil eller en brugt bil til din familie, så er det vigtigt, at du sørger for, at der er plads nok i budgettet til den type af bil, som du har kig på. Det kan blive en dyr affære, hvis du køber en bil, som du ikke har råd til, og det er derfor en god ide, at du har en længere samtale med din bankrådgiver, inden du skriver under. Så kan du være helt sikker på, at du ikke fortryder dit bilkøb, når du først har fundet drømmebilen.

Tænk fem år ud i fremtiden

Når du skal ud for at købe en bil, så er det en god ide, at ud tænker fem år ud i fremtiden. Det er på denne måde, at du kan købe en bil, som dækker alle de behov som du måtte have. Har du behov for en bil med megen plads, eller har du behov for en bil, som er nem at parkere med i byen?

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny stor vækst i antallet af biler i indkørslerne hos danske familier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER