Sæby Havn bliver endnu mere attraktiv

Sæby Havn bliver endnu mere attraktiv

29. oktober 2020 - kl. 9:15 - af

Onsdag aften vedtog byrådet at udover de 59,8 mio., der er afsat til havneudvidelsen, at bevilge yderligere 3,4 mio. til blandt andets udsigtsplatform, sti og andre ting der gør havnen endnu mere attraktiv.

Formand for Teknisk Udvalg Karsten Thomsen fortæller: “Det gør vi inden man går i gang, for at planlægge projektet fra starten, og for at vi gøre det bedst muligt. Det er jo ikke hvert år, vi investerer så meget i havnen. Vi skal tænke os godt om og gøre det så fuldendt som muligt, så flest muligt tiltrækkes. Det bliver virkelig en attraktiv havn”.

– Venstre holdt godt nok indlæg på byrådsmødet om, at vi ikke har styr på finansieringen, fordi de først efter afsættelsen af de 59,8 mio., ser at vi ved at afsætte 3,4 mio. mere, får en endnu bedre havn. Det er ikke dårlig styring. Det er fuldstændigt gennemtænkt fra Teknisk Udvalg.
Det er lidt som hvis man ser på ny bil, og så lige tænker: ja lad os bruge lidt mere, så der er motorvarme med – som eksempel.

Her ødsles ikke, og der er ikke tale om, at vi ikke har styr på det. Vi vil gøre det godt og rigtigt for Sæby Havn og brugerne fra starten af udvidelsen.

Det bliver godt, slutter formand for Teknisk Udvalg, Karsten Thomsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Havn bliver endnu mere attraktiv' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER