Kurt Ravns to julekoncerter gennemføres som planlagt

Kurt Ravns to julekoncerter gennemføres som planlagt

27. oktober 2020 - kl. 16:03 - af

Kurt Ravns to Julekirkekoncerter den 1. december er ikke aflyst, selv om der fra  regeringen blev meldt yderligere stramninger ud i weekenden.

Der er fortsat mulighed for i kirker og kulturelle institutioner at gennemføre aktiviteter med samme antal deltagere, som det har været gældende det sidste halve år, fortæller Vagn Kraglund fra Lions Club, Sæby. Det betyder, at der i Sæby Kirke er solgt 128 billetter pr. koncert. Kirkekoncerten med Kurt Ravn er et julearrangement den 1.december i Sæby Kirke, hvor Lions Club er arrangør i samarbejde med Sæby Kirke og Menighedsråd og Koncertudvalg.

– Alle, som har købt billetter til de to udsolgte koncerter den 1. december, kan – som verden ser ud i dag – roligt glæde sig til to fantastiske koncerter med Kurt Ravn, siger Vagn Kraglund fra Lions Club, Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kurt Ravns to julekoncerter gennemføres som planlagt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER