Velholdt og spændende landejendom tæt ved Sæby

Velholdt og spændende landejendom tæt ved Sæby

25. oktober 2020 - kl. 10:23 - af

Nybolig Sæby: Når man kører ca. 4 km sydvest for Sæby, kommer man til Ørtoftvej 53. Ejendommen ligger i rolige naturomgivelser, med kort vej til motorvejen mod Frederikshavn/Ålborg. Ejendommen ligger i udkanten af landsbyen og der er totalt 3,6 HA-jord til ejendommen.

Nuværende ejer har lejet ca. 2 HA-jord ud til en lokal landmand og resten er beplantet med småtræer og græs. På grunden er der opført en 100 m2 stor stålpladehal (2007) som ejer bruger til lagerplads/værksted. Der er tre garageporte og et fyrrum. Derudover er der et værksted tilknyttet som er på 34 m2 og her er der også en stor port ind i til rummet.

I haven er der drivhus og hyggelige stier rundt på grunden, hvor det meste er udlagt som naturgrund. Der er en fin stor grusbelagt indkørsel og terrasser på begge sider af huset.

Selve huset er tilbygget i 2014, hvor der er tilbygget et stort værelse, badeværelse samt modstrøms svømmebassin. Ellers er huset gennemgribende moderniseret de sidste 20 år. Huset indeholder stort bryggers med trappe op til 1. etage. Fra bryggerset er der også adgang til værkstedet og videre ud til stålpladehallen/garagen. Desuden er der adgang til to gode værelser og et badeværelse med brus.

Køkkenet har en god størrelse, skabsindretning er fra 2000. Her er gulvvarme og lyse klinker. Køkkenet er delvist åbent til den hyggelige vinkelstue, herfra er der udgang til haven.

På 1. sal er der et stort repos samt to gode værelser. Det er ca. halvdelen af 1. etage som er udnyttet, resten står som et stort uudnyttet rum. Hele ejendommen fremstår i rigtig fin stand og med et utal af muligheder for fremtiden. Kan dette friste, så kontakt os på tlf. 9840 1200 for aftale om en fremvisning af denne pragtfulde ejendom.

Link: https://www.nybolig.dk/boliglandbrug/9300/oertoftvej/105085/933382

Sag nr.: 933382

Adresse: Ørtoftvej 53, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.095.000, –

Udbetaling: Kr. 105.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.200,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 8.480,-/7.452,-

Bolig areal: 247 m2

Grund: 3,6179 ha.

Øvrige bygn.: 134 m2

Opført: 1877/2014

Energimærke: D

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Velholdt og spændende landejendom tæt ved Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER